Har du grillen?
– så har vi kødet!

Hos os finder du de lækreste grillpølser, koteletter, BBQ-"ribs", formidabelt friskhakket kød til burgeren – og meget, meget mere!

Måske Danmarks største udvalg af grillpølser?

Når grillen tændes, slippes kreativiteten løs og kun fantasien sætter grænse for, hvad der kan tilberedes. Alligevel siger undersøgelser, at ca. 80 % er mest tilbøjelig til at lægge grillpølser på risten.

Det behøver dog slet ikke blive kedeligt af den grund! Hos Slagter Lund finder du et enormt stort og varieret udvalg af lækre grillpølser for enhver smag.

Udvalget varierer en smule hen over sæsonen, da vi også elsker at være kreative og afprøve nye smage og nye krydderier, men du finder oftest mere end 20 forskellige typer; fra helt klassiske, ægte sønderjyske ringrider-pølser og frankfurtere – til krydrede karrypølser, chili og jalapeño-varianter!

Grill-klare udskæringer af okse, svin, lam og fjerkræ

Slagter Lund tilbyder altid et bredt udvalg af grill-egnede udskæringer fra både okse, gris, kylling og lam.

Fælles for alt er, at der er tale om flotte, reelle udskæringer, afpudset og helt klar til møde den varme grill og dit eget favorit-tilbehør. Sortimentet omfatter bl.a. lækre okse-steaks skåret af filet, rib-eyes, store saftige svinekoteletter, nakke-koteletter, marineret kylling og lam – og meget, meget mere!

Vi anbefaler at kombinere forskellige kødtyper, således at de grillede kødstykker kan deles flere spisende imellem – og dermed give mulighed for at få så mange forskellige smagsindtryk som muligt.

Røgede BBQ-ribben

En ægte, international klassiker på grillen er røgede ribben fra gris. Vores særdeles kød- og smagfyldte variant er forkogt og letrøget, lige til at lægge på grillen.

De røgede ribben er forberedt med vores egen specielle BBQ-marinade, der tilfører en unik og velbalanceret sødme og "spice".

Friskhakket oksekød i top-klasse!

Et sikkert hit hos grill-fans i alle aldre er en god hakkebøf – og gerne som den helt centrale del i en rigtig god burger!

Når du køber hakket okse- og svinekød hos os, er det altid 100 % friskhakket og altid hakket af reelt, godt kød. Du vil med sikkerhed opleve en helt anden smag, duft og konsistens, end hvad du kender fra supermarkedets navnefælle. Sandheden er ganske enkelt, at du her får et produkt i en helt anden, høj klasse og kvalitet.

Supplér med vores lækre hjemmerøgede bacon og du er godt på vej til en burgeroplevelse ud over det sædvanlige!

OBS! Vi anvender separate, kølede hakkemaskiner til okse- og svine-kød.